Oppdater hjemmesidene når det passer deg, hvor ofte du vil, fra hvor som helst i verden, og gjennom en hvilken som helst datamaskin med nettleser.
<<..Tilbake
» STED ER UVIKTIG
Hvor man enn er i verden, kan man oppdatere sidene gjennom Internett. Det er ideelt dersom man for eksempel skriver reisebrev, vil informere ansette direkte fra hotellrommet når man er på konferanse i utlandet, når man er på ferie, eller fra hvor som helst der man har tilgang til Internett.
» TID ER UVIKTIG
Systemet er tilgjengelig hele døgnet. Dersom man må oppdatere sidene med en gang, kan man enkelt gjøre dette selv uten å måtte involvere andre.
» LOKASJON ER UVIKTIG
Om sidene blir oppdatert fra en bærbar enhet fra nabokontoret, fra hjemmekontoret, når du sitter på flyet, om det skjer fra et fartøy i Stillehavet, eller på en klatretur i Himalaya, det spiller ingen rolle så lenge man har forbindelse til Internett.
» INGEN EKSTRA PROGRAM Å INSTALLERE
Sider og funksjoner lages og tilpasses gjennom nettleseren Internet Explorer. Ingen programvare utover nettleseren er nødvendig når du skal lage eller oppdatere sidene.
» INTET LOKALT FILARKIV MAN ER AVHENGIG AV
Har du vært ute for at man trenger å oppdatere sidene, og så finner du ikke websidene eller bildene på PCen eller på den lokale filserveren? I løsningen Firmasider ligger sidene i en robust database på en av våre servere, alltid tilgjengelig for deg.
» FRA HVILKEN SOM HELST DATAMASKIN 
Det eneste man trenger er en nyere utgave av Internet Explorer. Denne programvaren finnes på de fleste datamaskiner. De som ser på sidene dine, trenger naturligvis ikke ha Internet Explorer. De publiserte sidene støtter også andre nettlesere som Netscape og Opera.
<<..Tilbake Bestill Firmasider nå..>>